Als je het de 90 aanwezige ouders, juffen en meester vraagt, is een jaarlijkse traditie geboren. De eerste editie van de Gi’Rave, nog altijd één van de beste fuifnamen ooit, werd op 18 november een groot succes! En niet alleen voor de vele babysits die die avond (en nacht) werk hadden.  Het zaaltje in Café Sport was voor de gelegenheid gegiraft, zodat iedereen zich er meteen thuis voelde. Dj-duo de Mama & de Papa draaide de avond op gang, en DJ Mighty Mike zorgde voor de funky beats in de latere uurtjes.

De dansvloer stond urenlang gezellig vol en de frisse herfsttemperaturen waren er onder de spotlights ver weg. Juf Liesbeth deed met haar dansmoves Justin Timberlake alle eer aan en Juf Mieke danste met een giraf die uit de lucht viel (een opblaasbaar exemplaar gelukkig). Het promoteam verkocht badges met het nu al legendarische giraficoontje op, hebbedingen die later veel geld waard zullen zijn! En over geld gesproken: de dansvloer bracht €445 winst op. Daarmee sponsoren we de aankoop van Chromebooks.

Jullie verslaggever sprong rond 2u op de fiets naar huis. In deze editie lees je dus niet wat er daarna nog gebeurde. Helaas! Op maandagmorgen aan de schoolpoort klonk in ieder geval met schorre stem en kleine oogjes de vraag wanneer de volgende editie eraan komt. Het beste bewijs dat iedereen een fijne tijd gehad heeft!

Bedankt aan alle enthousiaste dansers, tooghangers en dj’s!

Tot de volgende editie!